HX Immunity AKCIÓ!

13 féle hatóanyag az erős immunrendszerért!

Gombakirály TIPP
Gombakirály TIPP

2x20g Bio ganoderma őrlemény most meglepetés AJÁNDÉK termékkel!

HERBA kuponnal olcsóbban
HERBA kuponnal olcsóbban

A HerbaPharm és HerbaClass növényi kivonatok lenmag, kendermag, fűszerköménymag és máriatövismag felhasználásával készülő innovativ magyar termékek. Keresse a Vitaldepo Webáruházban!

KÓSTOLD MEG!
KÓSTOLD MEG!

KÓSTOLD MEG bio ganodermás kávénkat! Most 1 Ft-os jelképes áron teheted a kosaradba, csak a Gombakirálynál!

[smartslider3 slider=2]

Gabolexin hosszú évek kísérletezése és tesztelések eredményeként jött létre. Az eredmény egy 100%-ban növényi eredetű hatóanyagokból álló készítmény, amely nagyrészt daganatos betegek immunrendszerének támogatására kifejlesztett, 10 féle gyógynövényből készült kivonat.

A Gabolexin nem gyógyszer, hanem 10 féle természetes összetevőt tartalmazó immunstimuláló készítmény, amelynek összetevői már évszázadokon keresztül bizonyították jótékony hatásukat.

Hogyan hat a Gabolexin?

A Gabolexin hatására aktivizálódik a sejtes immunválasz a szervezetben, olyan anyagok létrejöttével, amelyek a tumor sejtekhez kötődve elősegítik az immunociták  tumor sejt felismerését. A felismerést követően létrejönnek a tumor sejteket támadóan immunológiai folyamatok. Ennek eredményeként a szervezet természetes módon, a saját védekező rendszere segítségével képes lesz hatékonyan pusztítani a daganat sejteket.

A hatékony immunválasz következtében kialakuló daganat sejt pusztulás, egy bizonyos idő elteltével makroszkópikus szinten is megjelenhet, azaz a daganat mérete csökkenni kezd.

Összefoglalva, a készítmény alkalmassá tesz az immunrendszert a rosszindulatú daganat sejtek felismerésére, elpusztítására, feloldva azokat a sejt szintű gátakat, amelyek ezt korábban lehetetlenné tették, és így a betegség elfajulásához vezettek. Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a szer nem rendelkezik saját sejtpusztító (sejtméreg hatás) hatással, ezért az egészséges sejtekre nem hat károsan.

Van-e mellékhatása?

A termék 100 százalékban toxinmentes, ismert mellékhatása nincs.

Mit mond az onkológus a Gabolexinről?

Dr. Szentpéteri Imre nőgyógyász-onkológus, klinikai pharmakológus, mindennapi praxisa mellett több évtizede végez kutató munkát. Elsődlegesen az alkalmazott kutatási területekre koncentrál, tehát olyan készítményekkel foglalkozik, amelyek várhatóan gyógyszerré lesznek minősítve a jövőben. Ő az alábbiakat mondta erről a termékről:

“A Gabolexin nevű alternatív készítmény hatásait vizsgálom, tumoros, rosszindulatú daganatos betegeken. Röviden összegezve: igen kedvező hatást fejt ki a készítmény összervezeti szempontból. Recidivált fül-orr-gégészeti betegen vizsgálva, többszörös műtét, és sugárkezelés után kialakuló állcsont mögötti többszörös metastasisos (áttétes) tumoros elváltozások volumene csökkent. Tumor regresszió mutatkozik, jó általános hatások is vannak, étvágyfokozódás, testsúlygyarapodás korábbi deprimált állapot megszűnt, jó általános közérzet, élni akarás, élni vágyás igen szembetűnő, a korábbi levertséggel, nyomott hangulattal szemben. Valamint tüdő, máj, emlő, hólyag daganatos betegeknél is meglepő eredmények vannak, és javulás 1-2 hónap alatt láthatóak voltak. A betegek szubjektíve is igen jól értékelik a Gabolexin hatását, és a kúra folytatása mellett döntöttek.”

A legfrissebb, kassai egyetemen történt klinikai vizsgálatok eredményei is alátámasztják a Gabolexin hatékonyságát, ezért kiegészítő terápiaként, mint étrend-kiegészítő, biztonsággal javasolható.

A Gabolexin a Vitaldepo Webáruházban folyamatosan, kedvező szállítási feltételekkel megvásárolható: http://vitaldepowebaruhaz.hu/termekkategoria/gabolexin-3/

Forrás: gabolexin.hu

erositse-immunrendszeret1 (1)

 

Herbacio, a kreatív növényhasználók recepttára
Astragalus, az életerő forrása!
Astragalus, az életerő forrása!

Hallott már az Astragalusról, vagy ismertebb nevén csüdfűről??? Sokak szerint ez a növény az életerő forrása, a hosszú élet titka..

GABOLEXIN – a természet ereje!
GABOLEXIN – a természet ereje!

A Gabolexin 10 fél gyógynövényből készült kiváló immuntámogató termék!

Bihar Kincse gyógyteák
Bihar Kincse gyógyteák

25 féle problémára kínálunk kézzel szedett gyógynövényekből teakeverékeket, fitoterápiás tanácsadással.

AKCIÓS étrend-kiegészítők
AKCIÓS étrend-kiegészítők

Aktuálisan árkedvezménnyel árult étrend-kiegészítők közül válogathat oldalunkon! Nálunk akár 50%-os kedvezménnyel is vásárolhat!