HerbaPharm növényi kivonatok
HerbaPharm növényi kivonatok

A HerbaPharm növényi kivonatok (Karsai féle cseppek) lenmag, kendermag, fűszerköménymag és máriatövismag felhasználásával készülő innovativ magyar termékek. Keresse a Vitaldepo Webáruházban!

Gombakirály Webáruház
Gombakirály Webáruház

Gyógygomba tartalmú termékek
ORVOSI tanácsadással!

Vitaldepo Webáruház
Vitaldepo Webáruház

Gyógynövényes termékek
FITOTERÁPIÁS tanácsadással!

[smartslider3 slider=2]

lentinán nem más, mint a shiitake gomba hatóanyaga, ennek köszönheti ez a gomba sok-sok hasznos hatását. A lentinán segítségével a shiitake gyógygomba rendszeres fogyasztói életerősebbek, aktívabbak, s talán még fiatalosabbak is lesznek, mint e gombát nem fogyasztó társaik.

Tudományos vizsgálati eredményekkel már számos hatását igazolták a lentinánnak, így például

  • koleszterinszint csökkentő hatását,
  • vírusos betegségekre kifejtett hatását, mint pl. influenza, HPV vírus, és egyéb vírusok okozta betegségek,
  • daganatos betegségek esetében is bizonyította használhatóságát.
daganatos betegségek esetében is, épp úgy mint a vírusfertőzések esetében, az immunrendszerrre kifejtett hatása révén tud segíteni. A lentinán ugyanis az immunrendszerünket aktivizálja a szervezetet megtámadó, idegen behatolók ellen, és bizony egy vírus vagy egy kóros daganatos sejt is ilyen. A természetes ölősejtek (NK-sejtek) a lentinán hatására támadásba lendülnek és kiiktatják a keringésből ezeket a szervezet számára idegen, kártékony sejteket.
A tudományos vizsgálatok olyan mértékben alátámasztották a lentinán hatékonyságát, hogy Japánban gyógyszerként is használják, többek között daganatos betegek kiegészítő terápiájában, főleg gyomorrákos és emlőrákos betegeknél.
shiitake gyógygomba hazánkban őrlemény formájában, élelmiszerként is megvásárolható. Finom, fokhagymás ízvilága alkalmassá teszi ételeink ízesítésére, s ez egy egyszerű módja annak, hogy ez a fantasztus gyógygomba a mindennapjaink részévé válhasson. Érdemes bio körülmények között termesztett shiitake őrleményt választani, mely garantáltan kiváló minőségű. Hazánk talán legnagyobb és legelismertebb bio gyógygomba termesztője a fülöpjakabi Gyöngyösi Sándor, aki számos Biokontroll Hungária által minősített gyógygomba termékkel büszkélkedhet, így a bio ganoderma gomba mellett a bio shiitake gombával is.
shiitake gyógygomba standardizált kivonata, mely a lentinán (béta-glükán) hatóanyagot tartalmazza koncentrált és mérhető formában, Lentinex® néven, étrend-kiegészítő oldat formájában is kapható már hazánkban.
shiitake gomba kivonatával kezelt rizskorpa, a BioBran®, melyet egy japán gyógyszercég fejlesztésztett ki, klinikailag számos tudományos vizsgálattal is büszkélkedhet, melyek igazolták embereken is e készítmény hatékonyságát. Daganatos kisállatok kiegészítő kezelésére is nagyon sokan használják a BioBran étrend-kiegészítőt, por formátumban, mert így egyszerűen, vízben feloldva az immunrendszer támogatását igénylő kisállatoknak is beadható.
A shiitake gombáról még számos hasznos információt olvashatnak a Gombakirály Hírek rovatunkban! Amennyiben kérdése merült fel, hívja orvos-természetgyógyász, gyógygomba szakértő tanácsadónkat, aki készségesen segít Önnek megválaszolni felmerült kérdéseit!
Forrás: Gombakirály.hu
lentinex_promo

 

 

GABOLEXIN – a természet ereje!
GABOLEXIN – a természet ereje!

A Gabolexin 10 fél gyógynövényből készült kiváló immuntámogató termék!

HerbaPharm növényi termékek
HerbaPharm növényi termékek

HerbaPharm természetes növényi termékek Békésből kendermagból, lenmagból, máriatövismagból..

Bihar Kincse gyógyteák
Bihar Kincse gyógyteák

25 féle problémára kínálunk kézzel szedett gyógynövényekből teakeverékeket, fitoterápiás tanácsadással.

AKCIÓS étrend-kiegészítők
AKCIÓS étrend-kiegészítők

Aktuálisan árkedvezménnyel árult étrend-kiegészítők közül válogathat oldalunkon! Nálunk akár 50%-os kedvezménnyel is vásárolhat!