HerbaPharm növényi kivonatok
HerbaPharm növényi kivonatok

A HerbaPharm növényi kivonatok (Karsai féle cseppek) lenmag, kendermag, fűszerköménymag és máriatövismag felhasználásával készülő innovativ magyar termékek. Keresse a Vitaldepo Webáruházban!

Gombakirály Webáruház
Gombakirály Webáruház

Gyógygomba tartalmú termékek
ORVOSI tanácsadással!

Vitaldepo Webáruház
Vitaldepo Webáruház

Gyógynövényes termékek
FITOTERÁPIÁS tanácsadással!

[smartslider3 slider=2]

Ekcémás bőrrel küzdesz a mindennapokban? Gyakran fáj a vállad, a derekad, esetleg porckopás tüneteitől szenvedsz? Számos olyan betegség létezik, melyek jól reagálnak a gyógynövény kivonatok alkalmazására, így ezek a természetes hatóanyagok gyakorlatilag mindenki számára ajánlottak, akik szeretnének egészségi állapotukért tenni.

A gyakran allergiás reakciók okozta ekcéma, vagy a szintén sok kellemetlenséggel járó pikkelysömör a gyógynövény kivonatok használatának köszönhetően gyorsan elmúlnak. Ha már megtapasztaltad az e bőrbetegségekkel járó viszkető és égő érzést, akkor jól tudod, hogy a hagyományos gyógyszerek és krémek ilyen esetekben nem alkalmazhatóak hosszú távon.

A mellékhatások nélküli gyógynövény kivonatok azonban eredményesen használhatóak, ráadásul mellékhatások nélkül. Hasonló a helyzet a porckopás esetében is, mely súlyos esetben akár a mozgás szabadságára is rányomhatja bélyegét. A gyógynövény kivonatok külsőleg alkalmazva hozzájárulnak a fájdalom csillapításához és az ízületi gyulladás megszüntetéséhez. Természetesen nagyon fontos az is, hogy életmódváltással is igyekezz tenni a jobb közérzet és az ízületek egészsége érdekében. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az elhízás legalább olyan komoly kockázati tényezőnek számít a porckopás kialakulását illetően, mint az ülőmunka, vagy a rendszeres testmozgás hiánya. A gyógynövény kivonatokban gazdag balzsamok mellékhatások nélkül járulnak hozzá az ízületi gyulladás megszüntetéséhez.

A természet patikáját egyébként akkor is érdemes alkalmazni, ha méregtelenítésről, súlycsökkentésről van szó. Egyes gyógynövény keverékek teaként történő felhasználása a legjobb választásnak bizonyul ahhoz, hogy a szervezet általános egészségi állapota javuljon, és sikerüljön a közérzeten is javítani. A gyógynövény kivonatok tehát nem csak külsőleg alkalmazva, de belsőleg is hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez, valamint annak helyreállításához. Ne feledd, érdemes a megelőzésre is hangsúlyt helyezned! Válogasd meg alaposan, mi kerül a tányérodra, hiszen valóban „az vagy, amit megeszel”. A rendszeres testmozgásnak köszönhetően energikusabb és egészségesebb lehetsz a mindennapokban.

Kiknek ajánlottak a gyógynövény kivonatok?

Kiknek ajánlottak a gyógynövény kivonatok?

GABOLEXIN – a természet ereje!
GABOLEXIN – a természet ereje!

A Gabolexin 10 fél gyógynövényből készült kiváló immuntámogató termék!

HerbaPharm növényi termékek
HerbaPharm növényi termékek

HerbaPharm természetes növényi termékek Békésből kendermagból, lenmagból, máriatövismagból..

Bihar Kincse gyógyteák
Bihar Kincse gyógyteák

25 féle problémára kínálunk kézzel szedett gyógynövényekből teakeverékeket, fitoterápiás tanácsadással.

AKCIÓS étrend-kiegészítők
AKCIÓS étrend-kiegészítők

Aktuálisan árkedvezménnyel árult étrend-kiegészítők közül válogathat oldalunkon! Nálunk akár 50%-os kedvezménnyel is vásárolhat!